Shtëpi » Produkt » Countyll Altair

Countyll Altair

Projektuar për përdorim të përditshëm në mjedise të rregulluara nga cGMP

Countstar Altair është një analizues imazhi i ndritshëm i bazuar në terren, i krijuar për monitorimin e automatizuar të qelizave të gjitarëve, kërpudhave dhe pezullimeve të grimcave.Bazuar në një stol optik të projektuar plotësisht prej metali që përmban një kamerë me ngjyra pesë (5) Mega Pixel CMOS me rezolucion të lartë në kombinim me një lente zmadhimi 2,5 të vlerësuarat më të mira dhe teknologji të integruar të fokusimit fiks për imazhe gjithmonë të detajuara dhe të qarta.Mekanizmi i automatizuar i rrëshqitjes së dhomës lejon një analizë të njëpasnjëshme deri në pesë mostra në një sekuencë të vetme me veçorinë e tij të pamjes së drejtpërdrejtë.Algoritmet tona të imazhit të pronarit janë projektuar me teknikat më të avancuara të njohjes së qelizave.Countstar Altair do t'i mundësojë përdoruesit të përcaktojë saktësisht përqendrimin e qelizave, qëndrueshmërinë e qelizave, diametrin e qelizës, nivelin e grumbullimit të objekteve dhe rrumbullakësinë e tyre, bazuar në metodat e përcaktuara të ngjyrosjes si përjashtimi i Trypan Blue.

 

Fusha e Aplikimeve

 • Zhvillimi i procesit
 • Prodhim pilot dhe në shkallë të gjerë
 • Kontrolli i cilësisë

 

Konformiteti për përdorim në mjediset cGxP

 • Nënshkrimet elektronike dhe skedarët e regjistrit të sistemit në përputhje me 21 CFR të FDA-së Pjesa 11
 • Menaxhimi i përdoruesit me katër nivele, i mbrojtur me fjalëkalim
 • Baza e të dhënave e koduar për rezultatet dhe imazhet
 • Funksioni i rregullueshëm i daljes dhe mbylljes
 • Vështrim i përgjithshëm
 • Specifikimet Teknike
 • Shkarko
Vështrim i përgjithshëm

Zhvillimi i procesit

Aplikacionet tipike në Zhvillimin e Procesit të industrisë Biopharma, të tilla si përzgjedhja e linjës celulare, gjenerimi i bankës qelizore, kushtet e ruajtjes së qelizave, optimizimi i rendimentit të produktit kërkojnë monitorim të përhershëm të parametrave të statusit të qelizave.Countstar Altair është mjeti optimal për të gjurmuar këto aspekte në një mënyrë të zgjuar, të shpejtë, me kosto efikase, shumë të saktë dhe të vlefshme.Mund të ndihmojë në përshpejtimin e dukshëm të zhvillimit të proceseve në shkallë industriale.

 

 

Pilot dhe prodhim në shkallë të gjerë

Monitorimi i vazhdueshëm dhe me shumë parametra i kulturave qelizore pilot dhe në shkallë të gjerë është një parakusht i evitueshëm për të garantuar një cilësi optimale të produkteve përfundimtare, pavarësisht nga vetë qeliza ose substancat e tyre ndërqelizore ose të sekretuara janë në fokus të procesit të prodhimit.Countstar Altair është i përshtatshëm për testimin e shpeshtë të grupeve në linjat e prodhimit, të pavarur nga vëllimet individuale të bioreaktorit.

 

 

Kontrolli i cilësisë

Terapitë me bazë qelizore janë koncepte premtuese për trajtimin e shkaqeve të ndryshme të sëmundjeve.Duke qenë se vetë qelizat janë në fokusin e terapisë, kontrolli i avancuar i cilësisë së parametrave të tyre është mënyra më efektive për të injektuar qelizat sipas kërkesave të paracaktuara.Nga izolimi dhe klasifikimi i qelizave dhuruese, monitorimi i hapave të ftohjes dhe transportit të tyre, deri te përhapja dhe kalimi i llojeve të përshtatshme të qelizave, Countstar Altair është sistemi ideal për të testuar qelizat në çdo nga detyrat e listuara.Një analizues që ka vendin e tij në kontrollin e cilësisë së përpunimit në rrjedhën e sipërme dhe të poshtme.

 

 

 

Gjithë-në-një, Dizajn kompakt

Gjurma e vogël në kombinim me peshën e tij të mundshme e bën Countstar Altair një analizues shumë të lëvizshëm, që mund të zhvendoset lehtësisht nga një laborator në tjetrin.Me ekranin e tij të integruar ultra të ndjeshëm me prekje dhe CPU, Countstar Altair ofron mundësinë për të parë dhe analizuar menjëherë të dhënat e marra dhe ruan deri në 150,000 matje në hard diskun e tij të integruar.

 

 

I zgjuar i shpejtë dhe intuitiv për t'u përdorur

Një ndërfaqe softuerike intuitive në kombinim me BioApps të para-instaluar (protokollet e modelit të analizës) përbën bazën për një funksionim të rehatshëm dhe të shpejtë të Countstar Altair në vetëm tre hapa.Merrni vetëm 3 hapa dhe më pak se 30 sekonda / mostëroni imazhet dhe rezultatet tuaja:

Hapi i parë: Ngjyrosni 20µL të kampionit tuaj të qelizave

Hapi i dytë: Fusni rrëshqitjen e dhomës dhe zgjidhni BioApp tuaj

Hapi i tretë: Filloni analizën dhe merrni imazhe dhe rezultate menjëherë

 

 

Rezultate të sakta dhe të sakta

Rezultatet janë shumë të riprodhueshme.

 

 

Teknologji unike e patentuar me fokus fiks (FFT)

Countstar Altair përmban një stol optik jashtëzakonisht të fortë, tërësisht prej metali, me teknologjinë tonë të patentuar të fokusimit fiks të integruar.Nuk ka nevojë në asnjë moment që operatori i Countstar Altair të rregullojë fokusin manualisht përpara matjes.

 

Saktësia dhe saktësia e avancuar statistikore

Mund të zgjidhen dhe analizohen deri në tre rajone me interes për një dhomë të vetme dhe për matje.Kjo lejon një rritje shtesë të saktësisë dhe saktësisë.Në një përqendrim qelizor prej 1 x 10 6 qeliza/mL, Countstar Altair monitoron 1305 qeliza në 3 rajone me interes.Krahasuar me numërimin manual të hemocitometrit, duke matur 4 katrorët e rrjetit të numërimit, operatori do të kapë vetëm 400 objekte, 3,26 herë më pak se në një Countstar Altair.

 

 

Rezultatet e jashtëzakonshme të imazhit

Kamera me ngjyra 5 megapikselë në kombinim me objektivin 2.5x garanton imazhe me rezolucion të lartë.Ai i lejon përdoruesit të kapë detaje morfologjike të pakrahasueshme të çdo qelize të vetme.

 

 

Algoritme novatore për njohjen e imazhit

Ne kemi zhvilluar algoritme novatore të njohjes së imazhit, që analizojnë 23 parametra të vetëm të secilit objekt.Kjo është baza e pashmangshme për një klasifikim të qartë, diferencial të qelizave të qëndrueshme dhe të vdekura.

 

 

Përshtatje e lehtë, përshtatje e lehtë për shkak të arkitekturës fleksibël të softuerit dhe konceptit BioApps

Menuja e testit të analizës së bazuar në BioApps është një veçori e rehatshme dhe e lehtë për t'u përdorur për të përshtatur testet rutinë ditore në një Countstar Altair për karakteristikat individuale të linjave qelizore dhe kushtet e tyre të kulturës.Cilësimet e tipit celular mund të testohen dhe përshtaten në modalitetin e modifikimit, aplikacionet e reja BioApps mund të shtohen në softuerin e analizuesit me anë të ngarkimit të thjeshtë USB ose të kopjohen në analizues të tjerë.Për lehtësi më të madhe, objekti ynë kryesor për njohjen e imazhit mund të projektojë gjithashtu aplikacione të reja BioApps mbi bazën e të dhënave të imazheve të marra për klientin pa pagesë.

 

 

Pasqyrë e imazheve, të dhënave dhe histogrameve të marra me një shikim

Pamja që rezulton e Countstar Altair jep akses të shpejtë në të gjitha imazhet e marra gjatë një matjeje, shfaq të gjitha të dhënat e analizuara dhe histogramet e krijuara.Me një prekje të thjeshtë me gisht, operatori mund të kalojë nga pamja në pamje, duke aktivizuar ose çaktivizuar modalitetin e etiketimit.

 

Pasqyrë e të dhënave

 

 

Histogrami i shpërndarjes së diametrit

 

Menaxhimi i të Dhënave

Sistemi Countstar Rigel përdor një bazë të dhënash të integruar me një dizajn të sofistikuar dhe ergonomik.Ai u jep operatorëve fleksibilitet maksimal në lidhje me ruajtjen e të dhënave, ndërsa siguron trajtim të sigurt dhe të gjurmueshëm të rezultateve dhe imazheve.

 

 

Ruajtja e të Dhënave

Me 500 GB disqe të ngurtë, ruan deri në 160,000 grupe të plota të dhënash eksperimentale, duke përfshirë imazhet

 

Eksporti i të dhënave

Zgjedhjet për daljen e të dhënave përfshijnë skedarët PDF, MS-Excel dhe JPEG.Të gjitha këto eksportohen lehtësisht duke përdorur portat e jashtme USB2.0 dhe 3.0 të përfshira

 

 

BioApp/Menaxhimi i të dhënave të bazuara në projekte

Të dhënat e reja të eksperimentit renditen në bazën e të dhënave sipas emrit të projektit BioApp.Eksperimentet e njëpasnjëshme të një projekti do të lidhen automatikisht me dosjet e tyre, duke lejuar një rikthim të shpejtë dhe të sigurt.

 

 

Rikthim i lehtë

Të dhënat mund të zgjidhen sipas emrit të eksperimentit ose protokollit, datës së analizës ose fjalëve kyçe.Të gjitha të dhënat e marra mund të rishikohen, ri-analizohen, printohen dhe eksportohen në formate të ndryshme.

 

 

FDA 21 CFR Pjesa 11

Plotësoni kërkesat moderne të cGMP farmaceutike dhe prodhuese

Countstar Altair është krijuar për të përmbushur kërkesat moderne farmaceutike dhe prodhuese të cGMP.Softueri përputhet me 21 CFR pjesën 11. Karakteristikat kryesore përfshijnë softuerin rezistent ndaj ndërhyrjeve, menaxhimin e aksesit të përdoruesit dhe regjistrimet dhe nënshkrimet elektronike që ofrojnë një gjurmë të sigurt auditimi.Shërbimi IQ/OQ dhe mbështetja PQ nga specialistët teknikë të Countstar janë gjithashtu të disponueshme për t'u ofruar.

 

 

Identifikimi i përdoruesit

 

 

Menaxhimi i aksesit të përdoruesve në katër nivele

 

 

E-Nënshkrimet dhe skedarët e regjistrit

 

 

Shërbimi i vlefshmërisë së përmirësuar (IQ/OQ) dhe pezullimet standarde të grimcave

Kur zbatohet Altair në një mjedis të rregulluar, mbështetja jonë për IQ/OQ/PQ fillon herët - ne do të takohemi me ju nëse është e nevojshme përpara ekzekutimit të kualifikimit.

Countstar ofron dokumentacionin e nevojshëm të verifikimit për të kualifikuar CountstarAltair për kryerjen e detyrave të zhvillimit të procesit dhe prodhimit në mjedise të lidhura me cGMP.

Departamenti ynë i QA ka krijuar një infrastrukturë gjithëpërfshirëse të brendshme për të përmbushur udhëzimet cGAMP (Good Automation Manufacturing Practice) për analizuesit e prodhimit, duke filluar nga procesi i projektimit të instrumenteve dhe softuerit deri në testet përfundimtare të pranimit të fabrikës për sistemet dhe materialet harxhuese.Ne garantojmë një verifikim të suksesshëm (IQ, OQ) në vend dhe do të ndihmojmë në procesin e PQ.

 

Testi i Stabilitetit të Instrumentit (IST)

Countstar ka krijuar një plan gjithëpërfshirës vërtetimi për testimin e qëndrueshmërisë dhe saktësisë së matjeve Altair, në mënyrë që të garantojë që të dhënat e matjeve të sakta dhe të riprodhueshme të merren çdo ditë.

Programi ynë i zotëruar i monitorimit IST (Testi i Stabilitetit të Instrumentit) është siguria juaj se instrumentet tona do të përmbushin standardet e kërkuara në mjediset e rregulluara nga cGMP.IST do të provojë dhe, nëse është e nevojshme, do të rikalibrojë instrumentin në një cikël të caktuar kohor për të garantuar rezultatet e matura nga Countstar   Altair mbetet i saktë dhe i qëndrueshëm gjatë gjithë ciklit jetësor të përdorimit.

 

 

Rruaza standarde me densitet

 • Përdoret për të rikalibruar saktësinë dhe saktësinë e matjeve të përqendrimit për të verifikuar cilësinë e matjeve të përditshme.
 • Ai është gjithashtu një mjet i detyrueshëm për harmonizimin dhe krahasimin midis disa Countstar   Instrumente dhe mostra Altair.
 • Janë të disponueshme 3 standarde të ndryshme të rruazave standarde të densitetit: 5 x 10 5 /ml, 2 x 10 6 /ml, 4 x 10 6 /ml.

 

 

Rruaza standarde të qëndrueshmërisë

 • Përdoret për të simuluar nivele të ndryshme të mostrave që përmbajnë qeliza.
 • Verifikon saktësinë dhe riprodhueshmërinë e etiketimit të gjallë/të vdekur.Provon krahasueshmërinë midis Countstar të ndryshëm   Instrumente dhe mostra Altair.
 • Janë në dispozicion 3 standarde të ndryshme të Rruazave Standarde të Qëndrueshmërisë: 50%, 75%, 100%.

 

 

Rruaza standarde me diametër

 • Përdoret për të rikalibruar analizën e diametrit të objekteve.
 • Provon saktësinë dhe qëndrueshmërinë e kësaj veçorie analize.Demonstron krahasueshmërinë e rezultateve midis Countstar të ndryshëm   Instrumente dhe mostra Altair.
 • Ekzistojnë 2 standarde të ndryshme të rruazave standarde me diametër: 8 μm dhe 20 μm.

 

Specifikimet Teknike

 

 

Specifikimet teknike
Model Countyll Altair
Gama e diametrit 3μm ~ 180μm
Gama e përqendrimit 1 × 10 4 ~ 3 × 10 7 /mL
Zmadhimi objektiv 2.5x
Element i imazhit

Kamera CMOS 5 megapikselë

USB 1×USB 3.0 1×USB 2.0
Magazinimi 500 GB
RAM 4 GB
Furnizimi me energji elektrike 110 ~ 230 V/AC, 50/60 Hz
Ekrani Ekran me prekje 10.4 inç
Pesha 13 kg (28 lb)
Madhësia (W×D×H) Makina: 254mm×303mm×453mm

Madhësia e paketimit: 430mm×370mm×610mm

Temperatura e funksionimit 10°C ~ 40°C
Lagështia e punës 20% ~ 80%

 

 

Specifikimet e rrëshqitjes
Materiali Metakrilat polimetil (PMMA)
Dimensionet: 75 mm (w) x 25 mm (d) x 1,8 mm (h)
Thellësia e dhomës: 190 ± 3 μm (vetëm 1.6% devijim për saktësi të lartë)
Vëllimi i dhomës 20 μl

 

 

Shkarko
 • Broshura Countstar Altair.pdf Shkarko
 • Shkarkimi i skedarit

  • 这个字段是用于验证目的,应该保持不变。

  Privatësia juaj është e rëndësishme për ne.

  Ne përdorim cookie për të përmirësuar përvojën tuaj kur vizitoni faqet tona të internetit: skedarët e performancës na tregojnë se si e përdorni këtë faqe interneti, kukit funksionale kujtojnë preferencat tuaja dhe skedarët e synuar na ndihmojnë të ndajmë përmbajtje të rëndësishme për ju.

  Pranoje

  Identifikohu