Analizues qelizash Countstar Mira FL

Inovativ – I zgjuar – I gjithanshëm
Integron algoritmin inteligjent të AI dhe miraton fokusin fiks të patentuar dhe teknologjinë e zmadhimit optik për të realizuar identifikimin e karakteristikave të qelizave
Konti yll Rigel
Analizuesi juaj për terapinë qelizore
Karakterizimi i fenotipeve, Përcaktimi i densitetit dhe qëndrueshmërisë së qelizave, Klasifikimi i mostrave të gjakut të plotë
Countyll Altair
Analizuesi juaj për Bioprocessing
Zhvillimi i procesit.Shkalla Industriale.Kontrolli i cilësisë

Aplikacionet

në terapinë qelizore

Karakterizimi i fenotipeve, Përcaktimi i dendësisë dhe qëndrueshmërisë së qelizave, Klasifikimi i mostrave të gjakut të plotë.

Aplikacionet

në Biopërpunim

Zhvillimi i procesit.Shkallë industriale.
Kontrolli i cilësisë.

Produktet

Multimodal
Multimodale
Deri në 4 gjatësi vale Ex dhe filtra 5 Em
Accurate & Precise
E sakte dhe e sakte
Përdorimi i zgjidhjeve standarde të grimcave të certifikuara për të kontrolluar përshtatshmërinë e sistemit të sistemeve në çdo kohë
FDA 21 CFR Part 11
FDA 21 CFR Pjesa 11
Një sistem i avancuar, i pamanipulueshëm elektronik i menaxhimit të përdoruesve dhe skedarëve log me ruajtje të koduar të imazheve dhe rezultateve
cGxP Validation Services
Shërbimet e Validimit cGxP
Koncepti i vërtetimit me tre hapa, i përbërë nga konsultimi, dokumentet e vërtetimit (IQ/OQ/PQ opsionale) dhe verifikimi i instrumentit
Partnerët Global të Shpërndarjes
Lajme

Privatësia juaj është e rëndësishme për ne.

Ne përdorim cookie për të përmirësuar përvojën tuaj kur vizitoni faqet tona të internetit: skedarët e performancës na tregojnë se si e përdorni këtë faqe interneti, kukit funksionale kujtojnë preferencat tuaja dhe skedarët e synuar na ndihmojnë të ndajmë përmbajtje të rëndësishme për ju.

Pranoje

Identifikohu