Shtëpi » Produkt » Countstar BioTech

Countstar BioTech

Analizuesi juaj i saktë dhe i besueshëm në monitorimin e prodhimit të kulturës qelizore

Countstar BioTech kombinon një kamerë me ngjyra CMOS 5 megapikselë me stolin tonë të patentuar "Fixed Focus Technology" optik plotësisht metalik për të matur në të njëjtën kohë përqendrimin e qelizave, qëndrueshmërinë, shpërndarjen e diametrit, rrumbullakësinë mesatare dhe shkallën e grumbullimit në një cikël të vetëm testimi.Algoritmet tona të softuerit të pronarit janë optimizuar për njohje të avancuar dhe të detajuar të qelizave.

 

Fusha e Aplikimeve

Countstar BioTech mund të përdoret për analizimin e të gjitha llojeve të kulturave qelizore të gjitarëve, qelizave të insekteve, një gamë të gjerë qelizash kancerogjene dhe material qelizor primar të risuspenduar në mjediset kërkimore, zhvillimin e procesit dhe mjediset e prodhimit të rregulluar nga cGMP.

 

Karakteristikat teknike / Përfitimet e përdoruesit

 • Analiza të shumëfishta të mostrave në një rrëshqitje të vetme
  Analizoni mostrat në mënyrë të përsëritur dhe lëreni sistemin të llogarisë mesataret automatikisht për të kompensuar johomogjenitetet
 • Fushë e madhe shikimi
  Në varësi të madhësive individuale të qelizave dhe përqendrimit të mostrës, deri në 2000 qeliza mund të analizohen në një imazh të vetëm
 • Kamera me ngjyra 5 megapikselë
  Merr imazhe të qarta, të detajuara dhe të mprehta
 • Analiza e agregateve qelizore
  Zbulon dhe klasifikon qelizat e vetme edhe brenda agregateve
 • Pastro verifikimin e rezultateve
  Kaloni brenda pamjes së rezultatit midis imazhit të fituar, të papërpunuar dhe pamjes së qelizave të etiketuara
 • Saktësia dhe saktësia
  Koeficienti i variacionit (cv) ndërmjet rezultateve të alikuotave brenda 5 dhomave të një rrëshqitjeje është < 5%
 • Harmonizimi i analizuesve
  Një krahasim analzer-analizues i pajisjeve Countstar BioTech tregoi një koeficient variacioni (cv) < 5%
 • Vëllimi i Minimizuar i mostrës
  Për mbushjen e një dhome nevojiten vetëm 20 μL të mostrës.Kjo mundëson marrjen e mostrave më të shpeshta, p.sh. jashtë kulturave qelizore të mini-bioreaktorëve
 • Koha e shkurtër e testimit
  Në më pak se 20 sekonda, edhe skenarët kompleksë të imazhit analizohen nga algoritmet tona inovative
 • Materiale konsumuese me kosto të ulët, efikase në kohë dhe të qëndrueshme
  Paraqitja jonë unike e rrëshqitjes së dhomës mundëson një analizë të njëpasnjëshme deri në 5 mostra në një sekuencë të vetme dhe redukton ndjeshëm gjenerimin e mbetjeve
 • Detajet
 • Specifikimet teknike
 • Shkarko
Detajet

 

Shërbimi ynë i personalizuar i verifikimit të IQ/OQ/PQ

Ne zhvillojmë, në bazë të dokumenteve tona standarde, për klientët tanë skedarë individualë të IQ/OQ dhe i mbështesim ata në ekzekutimin e verifikimit dhe proceset PQ (sipas modeleve të rasteve testuese)

 

 

 

 

Softueri Countstar BioTech

 

 

1. Operacion i sigurt dhe në përputhje

Menaxhimi gjithëpërfshirës i aksesit të përdoruesit me 4 nivele, nënshkrimet automatike elektronike, enkriptimi i imazheve dhe rezultatet në një bazë të sigurt të dhënash, plus skedarët e pandryshueshëm të regjistrit lejojnë një operacion në përputhje me udhëzimet aktuale të cGxP.

 

 

 

2. Analiza e avancuar e të dhënave

Countstar BioTech ofron veçori të avancuara të analizës së të dhënave, duke integruar grafikët e kohës së kultivimit (CTC), analizën e mbivendosjes dhe analizën e drejtpërdrejtë krahasuese të mostrave të ndryshme.

 

 

 

3. Dalja e të dhënave

Janë të disponueshme formate të ndryshme të daljes së të dhënave: fletëllogaritëse MS-Excel, raporte PDF të personalizueshme, skedarë imazhesh kompakte JPEG ose shabllone të printimit të drejtpërdrejtë.

 

 

 

 

4. Menaxhimi i sigurt i të dhënave në përputhje me cGMP

Menaxhimi i të dhënave të Countstar BioTech përputhet në të gjitha aspektet me rregulloret aktuale të pjesës 11 të 21 CFR të FDA. ID-ja e përdoruesit, vulat kohore të analizës, parametrat dhe imazhet ruhen në një format të koduar të dhënash.

Specifikimet teknike

 

 

Specifikimet teknike
Dalja e të dhënave Përqendrimi, qëndrueshmëria, diametri, grumbullimi, rrumbullakësia (kompaktësia)
Gama e matjes 5,0 x 10 4 – 5,0 x 10 7 /ml
Gama e madhësisë 4 – 180 μm
Vëllimi i dhomës 20 μl
Koha e matjes <20s
Formati i rezultatit Tabela JPEG/PDF/MS-Excel
Performanca 5 Mostra / Slide e Dhomës së Countstar

 

 

Specifikimet e rrëshqitjes
Materiali Metakrilat poli(metil) (PMMA)
Dimensionet: 75 mm (w) x 25 mm (d) x 1,8 mm (h)
Thellësia e dhomës: 190 ± 3 μm (vetëm 1.6% devijim për saktësi të lartë)
Vëllimi i dhomës 20 μl

 

 

Shkarko
 • Broshura e Countstar BioTech.pdf Shkarko
 • Shkarkimi i skedarit

  • 这个字段是用于验证目的,应该保持不变。

  Privatësia juaj është e rëndësishme për ne.

  Ne përdorim cookie për të përmirësuar përvojën tuaj kur vizitoni faqet tona të internetit: skedarët e performancës na tregojnë se si e përdorni këtë faqe interneti, kukit funksionale kujtojnë preferencat tuaja dhe skedarët e synuar na ndihmojnë të ndajmë përmbajtje të rëndësishme për ju.

  Pranoje

  Identifikohu