Shtëpi » Burimet » Analiza e leukociteve në gjakun e plotë nga AOPI Dual Fluorescence

Analiza e leukociteve në gjakun e plotë nga AOPI Dual Fluorescence

Prezantimi

Analizimi i leukociteve në gjakun e plotë është një analizë rutinë në laboratorin klinik ose në bankën e gjakut.Përqendrimi dhe qëndrueshmëria e leukociteve janë indekse jetike si kontrolli i cilësisë së ruajtjes së gjakut.Përveç leukociteve, gjaku i plotë përmban një numër të madh të trombociteve, qelizave të kuqe të gjakut ose mbeturinave qelizore, të cilat e bëjnë të pamundur analizimin e gjakut të plotë drejtpërdrejt nën mikroskop ose numëruesin e qelizave me fushë të ndritshme.Metodat konvencionale për numërimin e qelizave të bardha të gjakut përfshijnë procesin e lizës së RBC, i cili kërkon shumë kohë.

Shkarko
 • Analiza e leukociteve në gjakun e plotë nga AOPI Dual Fluorescence.pdf Shkarko
 • Shkarkimi i skedarit

  • 这个字段是用于验证目的,应该保持不变。

  Privatësia juaj është e rëndësishme për ne.

  Ne përdorim cookie për të përmirësuar përvojën tuaj kur vizitoni faqet tona të internetit: skedarët e performancës na tregojnë se si e përdorni këtë faqe interneti, kukit funksionale kujtojnë preferencat tuaja dhe skedarët e synuar na ndihmojnë të ndajmë përmbajtje të rëndësishme për ju.

  Pranoje

  Identifikohu