Дома » За нас

За нас

Воведување на Countstar® Cell Analysis Systems, линија на инструменти со иновативна комбинација на напредни технологии.Countstar® ја спојува функционалноста на дигиталните микроскопи, цитометри и автоматски бројачи на клетки во своите интуитивно дизајнирани системи.Со комбинирање на слики со светло поле и флуоресцентни слики со класични технологии за исклучување на боја, во реално време се генерираат обемни податоци за клеточната морфологија, одржливост и концентрација.Countstar® Systems оди понатаму со генерирање на слики со висока резолуција, основна основа за софистицирана анализа на податоци.Со инсталирани повеќе од 2.000 анализатори ширум светот, Countstar® анализаторите се докажани како вредни алатки во истражувањето, развојот на процесите и потврдените производни средини.
Брендот Countstar® беше инспириран од бескрајните можности што ги доживува човекот при броење ѕвезди на ноќното небо.Со овој пристап, Countstar® ги истражува границите на технологијата.Countstar® е основан од ALIT Life Sciences, нов производител на иновативна опрема и потрошен материјал за биолошката истражувачка заедница.Со седиште во областа за висока технологија во Шангај, ALIT Life Sciences развива и произведува аналитичка опрема на иднината.

Вашата приватност е важна за нас.

Ние користиме колачиња за да го подобриме вашето искуство кога ги посетувате нашите веб-локации: колачињата за изведба ни покажуваат како ја користите оваа веб-локација, функционалните колачиња ги запомнуваат вашите преференции и колачињата за таргетирање ни помагаат да споделуваме содржини релевантни за вас.

Прифати

Логирај Се