Countstar Мира FL клеточен анализатор

Иновативно - Паметно - Разноврсна
Интегрира интелигентен алгоритам со вештачка интелигенција и усвојува патентирана технологија за фиксен фокус и оптички зум за да се реализира идентификацијата на карактеристиките на ќелијата
Грофот Ригел
Вашиот анализатор за клеточна терапија
Карактеризација на фенотипови, определување на густина и одржливост на клетките, класификација на примероци од целосна крв
Грофот Алтаир
Вашиот анализатор за биопроцесирање
Развој на процесот.Индустриска скала.Контрола на квалитет

Апликации

во клеточна терапија

Карактеризација на фенотипови, определување на густина и одржливост на клетките, класификација на примероци од целосна крв.

Апликации

во биопроцесирање

Развој на процесот.Индустриски размери.
Контрола на квалитет.

Производи

Multimodal
Мултимодален
До 4 Ex бранови должини и 5 Em филтри
Accurate & Precise
Точни и прецизни
Користење на сертифицирани, стандардни решенија за честички за проверка на соодветноста на системот на системите во секое време
FDA 21 CFR Part 11
FDA 21 CFR Дел 11
Напреден, неманипулативен електронски систем за управување со корисници и датотечен систем со шифрирано складирање на слики и резултати
cGxP Validation Services
Услуги за валидација на cGxP
Концепт за валидација во три чекори, кој се состои од консултации, документи за валидација (IQ/OQ/PQ изборно) и верификација на инструментот
Партнери за глобална дистрибуција
Вести

Вашата приватност е важна за нас.

Ние користиме колачиња за да го подобриме вашето искуство кога ги посетувате нашите веб-локации: колачињата за изведба ни покажуваат како ја користите оваа веб-локација, функционалните колачиња ги запомнуваат вашите преференции и колачињата за таргетирање ни помагаат да споделуваме содржини релевантни за вас.

Прифати

Логирај Се